ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

  697 096 7996 

Σέρβις Πλυντηρίων Ρούχων ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ / ΠΡΟΒΛΗΜΑ

 697 096 7996

30  χρόνια εμπειρίας στην επισκευή ηλεκτρικών συσκευών.

 Εξειδικευμένος  ΤΕΧΝΙΚΟΣ   

Δεν  είμαστε πλατφόρμα υπηρεσιών που απλά θα σας

προτείνουν ΤΕΧΝΙΚΟ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Επισκευές Πλυντηρίων ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Μερικά συχνά προβλήματα – βλάβες των πλυντηρίων ρούχων:

Τα ρούχα δεν πλένονται καλά

Χάλασε το λάστιχο του πλυντηρίου

Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά

Δεν στύβει τα ρούχα

Δε γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου

Το πλυντήριο δεν λειτουργεί

Τα ρούχα βγαίνουν λερωμένα

Δεν ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου.

Δεν παίρνει νερό

Το πρόγραμμα του πλυντηρίου κολλάει

Έχει διαρροή νερών στο πάτωμα

Κάνει πάρα πολύ θόρυβο

Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ

επισκευες πλυντηριων

Επισκευάζουμε τα πλυντήρια ρούχων όλων των τύπων:

 Πλυντήρια

Πλυντήρια/Στεγνωτήρια

Εντοιχιζόμενα

Εμπρόσθιας Φόρτωσης

Άνω Φόρτωσης

Επισκευές Πλυντηρίων ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

τηλ. 697 096 7996

Και όλων των κατασκευαστών:

Service επισκευές πλυντηρίων ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ AEGGeneral BoschAriston, Candy, Siemens,WhirlpoolLG, IndesitBrandt, Samsung, Miele ServiceZanussiPitsos, Hoover, Electrolux, Morris, BekoBlomberg. Elco, Ignis, Korting, Philco, Carad, Hyundai, Eskimo, Telefunken, Teka, Crown, Daewoo, Haier, United, Bauknecht, Midea, Federal, Finlux, Kelvinator, Robin, Kuppersbusch, Voltel. Voxson, Bomann, Celect.

Το πλυντήριο τραντάζεται πολύ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ,Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια στον πίνακα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ , Το πλυντήριο ρίχνει το ρεύμα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ  , βλάβη  πλυντηρίων Χαλάνδρι πρόβλημα με πλυντήριο ρούχων ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ,χάλασε  ο κλάδος του πλυντηρίου ρούχων ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ , Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου , το πλυντήριο ρούχων δεν γυρίζει ο κλάδος , Τα ρούχα δεν πλένονται καλά  ,Κάνει πάρα πολύ θόρυβο , δεν γυρίζει ο κλάδος του πλυντηρίου  ,ο κάδος πλυντηρίου  θόρυβο  ,το πλυντήριο δεν ζεσταίνει τα  νερά , πλυντήριού ρούχων πρόβλημα δεν γυρίζει ο κάδος , Η πόρτα του πλυντηρίου δεν ανοίγει , αναβοσβήνουν τα λαμπάκια στο πλυντήριο  βλάβη  πλυντηρίων , Κολλάει το πρόγραμμα του πλυντηρίου 

Το πλυντήριο μυρίζει πολύ έντονα ,. δεν δουλεύει ο κάδος, δεν γυρίζει ο κάδος πλυντηρίου , Η πόρτα του πλυντηρίου δεν κλείνει . λάστιχο πόρτα πλυντηρίου ,  Τα ρούχα βγαίνουν με λεκέδες μετά την πλύση , Το πλυντήριο δεν λειτουργεί , γιατί δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου , όταν δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου που οφείλεται , πλυντήριο ρούχων πρόβλημα πλακέτα , πλυντήριού ρούχων λάβες κήδου, Έχει διαρροή νερών στο πάτωμα , το πλυντήριο δεν βγάζει τα νερά , πλυντήρια ορυχών βλάβες  ,το πλυντήριο λειτουργεί αλλά ο κάδος δεν γυρίζει , ποια είναι η βλάβη στα πλυντήρια ρούχων όταν δεν γρύζει ο κάδος , Τα ρούχα δεν πλένονται καλά, πλυντήριο ρούχων δεν γυρίζει ο κάδος , βλάβες πλυντηρίων ρούχων , Το πλυντήριο δεν παίρνει νερό , δεν δουλεύει το πλυντήριο ρούχων , Το πλυντήριο δεν αδειάζει τα νερά  ,Τα ρούχα δεν στύβονται ,. δεν γυρνάει ο κάδος , το πλυντήριο δεν γυρίζει , κάδος πλυντηρίου δεν γυρίζει  ,γιατί δυσκολεύεται να γυρίσει ο κάδος πλυντηρίου,. plyntyria lastixa , Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου , επισκευή μοτέρ πλυντηρίου. 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ SERVICE ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

  697 096 7996

Our Score
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]